Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за Делчево доби поддршка од Хрватска

Кандидатот за градоначалник на Општина Делчево од ВМРО-ДПМНЕ, Николчо Стојменовски поддршка за кандидатурата доби и од Хрватска од својот колега Марио Кресингер.

-На мојот колега Стојменовски му посакувам многу успех на изборите за градоначалник на општина Делчево, истакна Кресингер во видео пораката.