Кастриот Реџепи по исклучувањето од БЕСА: Господ да ја благослови Америка

На својот фејзбук профил пратеникот Кастриот Реџепи, реагираше по одлуката на лидерот на Двиѓењето БЕСА, Биљал Касами, да го исклучи од партијата поради вчерашната постапка – непојавување на собраниската седница на која требаше да се гласа (не)доверба на Владата.

Реџепи сподели фотографија на која пишува: „Господ да ја благослови Америка“