(ФОТО) Катица Јанева во „Шутка“ ?

На социјалните мрежи се појави фотографија на која „наводно“ е Катица Јанева во Истражниот затвор „Скопје“ во Шуто Оризари.

Фотографијата ја објави новинарот Миленко Неделковски на неговиот Фејсбук профил.