37.8 C
Skopje
понеделник, јули 15, 2024

Кавадарчани: Протестираме сега за утре да не биде прекасно

Кавадарци трет ден блокади 10.06.2021 год.

Протестираме сега за утре да не биде прекасно❗
Доста е❗