Кичево трет ден на барикадите: Храбро, мотивирано и достоинствено

Кичево трет ден на барикадите. Храбро, мотивирано и достоинствено, велат кичевчани кои денеска излегоа на протестот организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ.

-Доста е, Стоп за предавствата, секогаш за Македонија.