Киоск за наплата на фактури на ЈП Водовод и канализација – Скопје во City Mall

ЈП Водовод и канализација – Скопје постави нов самоуслужен дигитален киоск за наплата на фактури во City Mall. Киоскот за наплата на фактурите за услугите на претпријатието е поставен на првиот кат, во делот означен за банкомати.

Корисниците можат да ја искористат опцијата за брзо плаќање без провизија, преку киосците за наплата кои се поставени на уште четири локации во град Скопје и тоа во: Дирекцијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, Одделението за грижа на корисници во ЈП Комунална Хигиена – Скопје, во ГТЦ на приземје и во Капитол Мол.

ЈП Водовод и канализација – Скопје како претпријатие кое е секогаш во служба на своите корисници и граѓаните на градот Скопје, следејќи ги трендовите на дигитализацијата, овозможува пристап до сите информации за претпријатието преку својата веб страна www.vodovod-skopje.com.mk, но и пристап до електронските сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk, каде на едноставен, лесен и безбеден начин, со следење на приложените упатства корисниците имаат можност да поднесат барање за добивање на електронска фактура.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.