„Книга во секој дом“-средба со Марта Марковска

Во рамките на Саемот на книгата „Книга во секој дом“, утре, во Матица ексклузив продолжува серијата дружења со млади македонски автори.

Денеска, читателите ќе имаат можност за средба со Марта Марковска. За време на средбата нејзините книги „Расправа за зен будизмот“ и „Култура и меморија“ ќе се продаваат по саемска цена од 100 денари.