Коце Трајановски со поддршка за Данела Арсовска: Ќе работи за интересите на скопјани со што ќе престане четиригодишната стагнација и уништување

Поранешниот градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски, даде јавна поддршка за кандидатот за градоначалник Данела Арсовска.

-Со одлука на извршниот и централниот комитет на ВМРО ДПМНЕ Данела Арсовска е поддржана како независен кандидат за градоначалник на град Скопје. Како долгогодишен член и функционер, пратеник, градоначалник, претседател на ЗЕЛС и давам поддршка за градоначалник на Скопје кој ќе работи за интересите на скопјани со што ќе престане четиригодишната стагнација и уништување на македонската метропола, напиша Трајановски.