Магазин

Кога ќе прашаат Црногорец кој ќе победи на изборите во Америка (ВИДЕО)

Кога ќе прашаат Црногорец кој ќе победи на изборите во Америка  (ВИДЕО)

Во САД денеска се одржуваат претседателските избори, на кои 225 милиони Американци со право на глас ќе одлучат меѓу демократскиот кандидат Хилари Клинтон и републиканецот Доналд Трамп.

За тоа кој ќе победи на овие избори свој ви пренесуваме анкета на која својот став го образложува еден млад Црногорец…