Кога СДСМ лажат – кога велат дека Ковачевски не служел војска затоа што има здравствен проблем или кога велат дека не дезертирал, прашува ВМРО-ДПМНЕ

Има ли кормилар во бродот на СДС? Кога лажат кога велат дека Ковачевски не служел војска затоа што има здравствен проблем или кога велат дека не дезертирал?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

„Денеска дезертерот Ковачевски сам кажа дека не служел војска затоа што има неколку последователни операции. Тој сам приложил документ дека е ТРАЈНО НЕСПОСОБЕН.

Дали дезертерот Ковачевски лажел пред АРМ или лаже сега? Факт е дека дезертерот Ковачевски дезертирал. И факт е дека за тоа да го направи приложил документ дека е ТРАЈНО НЕСПОСОБЕН.

Оставка веднаш“, стои во партиската реакција.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.