Кои се вашите приоритети во животот?

38

Секој од нас има сопствена листа на приоритети според која одлучува кои работи имаат предност пред другите.

Овој тест ќе ви покаже како изгледа вашата листа со приоритети.

По кој редослед ќе ги извршите следните активности?

1.Ќе одговорите на телефонскиот повик.

2.Ќе го смирите детето кое плаче.

3.Ќе ја затворите чешмата со вода, која само што не го преполнила лабавото.

4.Ќе ја соберете облеката од надвор (бидејќи почнува да врне).

5.Ќе ја отворите вратата бидејќи некој ѕвони.

Ако добро размисливте и го одредивте редоследот одете подолу и таму ќе ги најдете одговорите за тоа што секоја од овие работи означува…

1.Телефонот ја означува вашата работа или кариера.

2.Детето го означува вашето семејство.

3.Водата која тече е знак за љубовта и сексот.

4.Облеката која се суши е знак за вашето здравје и пари.

5.Вратата ги означува вашите пријатели.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.