Кој остварил највисоки приходи во 2012?

39

Управата за јавни приходи (УЈП), утре на прес конференција ќе го даде одговорот на прашањето колкави биле највисоките приходи остварени во текот на минатата година.

Прес конференцијата ќе биде на тема „Годишна даночна пријава – највисоки приходи во 2012“ на која ќе бидат презентирани податоци од анализата на поднесените Годишни даночни пријава за 2012 година и активностите на УЈП во делот на оданочувањето со персоналниот данок на доход.

Настанот ќе се одржи воГенерална дирекција на УЈП во 11 часот.

Skin Delight

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.