Командант Малишева: Одмаздата ќе дојде

1081

Припадникот на Кумановската група, Мухамет Красниќи, познат како командант Малишева, реагираше на претепувањето на двајцата поранешни министри Миле Јанакиески и Спиро Ристовски и најави дека одредени политичари ќе бидат претепани доколку паднат во рацете на групата.

„Албанската одмазда ќе дојде, ќе се случи и во затвор”, напиша Малишева.

Skin Delight