Спорт

„Комитите“ слават во центарот на Скопје (ФОТО)

„Комитите“ слават во центарот на Скопје (ФОТО)

Фановите на Вардар веќе се на плоштадот во центарот на Скопје, успехот на „црвено-црните“ се слави на големо.

Скопје го слави историскиот успех на Вардар.