„Комуникација на (с)цена“, како ПР-от да се справи со предизвиците

235

Здружението за односи со јавност на Србија (ДСОЈ) ја организира шестата меѓународна конференција под наслов „Комуникација на (с)цена“, која ќе се одржина 7. и 8. ноември во „Звездара Театар“ во Белград. Целта на годинешната конференција „ПРилика“ е да понуди одговори на актуелните прашања – како струката успешно да се соочи со промените и како да фати чекор со трендовите.

„Успешните компании водат сметка за комуникациите и тоа без исклучок, посебно докажувајќи ја стратешката важност на односите со јавноста. „ПРилика“е меѓународна конференција која секоја година ги собира токму таквите организации, кои применуваат највисоки стандарди во комуникациите и тежнеат кон постојан деловен развој. Задачата на Програмскиот одбор на „ПРилика“ од година во година е сѐ потешка, затоа што нашите стручњаци за односи со јавноста се сѐ подобри, а нивните стандарди сѐ високи. Затоа, со гордост можам да кажам дека учеството на најавените предавачи е исклучителен успех. Мислам дака обезбедивме квалитетна прилика за дијалог и истражување на очекувањата, трендовите и предизвиците со кои во наредниот период ќе бидат преокупирани ПРофесионалците од различни индустрии “, рече Тамара Бекчиќ, координатор на Програмскиот одбор на конференцијата „ПРилика“2014.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.