Македонија

Коневски: Резултатите во Аеродром се очигледни (ВИДЕО)

Коневски: Резултатите во Аеродром се очигледни (ВИДЕО)

Резултатите се очигледни! Разликата помеѓу оние кои работат и создаваат и оние кои се служат со празни зборови и ветувања е очигледна. Донесете ја одлуката сами!, се обрати кандидатот за градоначалник на Аеродром, Ивица Коневски до своите гласачи преку својот Фесјбук профил.