Македонија

Локални избори Коњановски: Тилевски е човек од збор што ги знае проблемите на Охрид (ВИДЕО)

Коњановски: Тилевски е човек од збор што ги знае проблемите на Охрид  (ВИДЕО)

Познатиот доктор Лазар Коњаноски, во своето обраќање до јавноста ја дава својата поддршка за  за кандидатот за градоначалник на Охрид, Митко Тилевски.

За него вели дека чесен човек, кој искрено го сака својт град. Потекнува од угледна фалимија, со семејни вредности како главен приоритет.

Тилевски е поранешен пратеник во македонскиот Парламент и директор на специјалната блница за ортопедија и трауматологија во Охрид. Граѓаните го познаваат искрен и ведар, но и како човек од збор…