Користеле фалсификувани пари, ги фатила полицијата

134

Жител на кочанското село Оризари набавил фалсификувани пари во вредност од 4000 евра. Парите ги набавил од Бугарија во средината на мај, а потоа една банкнота од 100 евра му дал на еден човек од Виница. Виничанецот со банкнотата  во село Горни Полог сакал да купи храна. Полицијата ги пронашла банкнотите кај 32-годишниот жител на село Оризари и поднела кривична пријава.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.