Спорт

Кошаркар влезе во “клинч” со навивачи

Кошаркар влезе во “клинч” со навивачи

Голем инцидент се случи на натпреварот во српската кошаркарска лига помеѓу Слога и Напредак, откако гостинскиот кошаркар Војкан Милинчиќ на два пати пробуваше да се качи на трибините и да се пресмета со навивачите, а еднаш и му успеа.