Костовски: ДУИ со цела сила помага за Стево, ќе ве победиме сите на куп, и тоа многу јако

„ДУИ со цела сила помага за Стево (Пендаровски), само ни ја засладувате победата.

Ќе ве победиме сите на куп, и тоа многу јако“, напиша на Фејсбук градоначалникот на Бутел, Дарко Костовски!

И Стево Пендаровски собира потписи и ги собра потребните 10 000 за кандидатура.