Ковачки во Зрновци, Сајкоски во Крушево

По повод парламентарната кампања „Македонија повторно твоја! Промените во твои раце“! денеска ќе бидат дадени следните изјави за медиуми:

Драган Ковачки, носител на ИЕ 3 во 10:00 часот на плоштадот во општина Зрновци;
Ѓорѓија Сајкоски, носител на ИЕ 5 во 11:30 часот кај споменикот Мечкин Камен во општина Крушево.