Крај Порторико запленет кокаин во вредност од 17 милиони долари

Во акцијата се уапсени две лица, едниот државјанин на Доминиканската Република, а вториот на Венецуела.

Бродот бил пресретнат од федералните агенти во близина на проториканскиот град Салинас.