Kрводарителска акција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

112
Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во повеќето општински комитети на територија на Република Македонија организираше крводарителска акција.

Унијата на жени и во минатото постојано организира акции и активности со хуманитарен карактер со што ја докажува јасната определба за хуманост.

krvodaritelska-akcija-1.gif

Од Унијата на жени информираат дека и во иднина ќе продолжат со поддршка и организација на настани од ваков тип.

krvodaritelska-akcija-2.gif

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.