Македонија

Ксметлија добил „рено твинго“ на Пиво фест

Ксметлија добил „рено твинго“ на Пиво фест

 

На Пиво фест, вчера имало добитник на премијата во Инстант лотаријата Твингоманија 2- автомобил Рено Твинго, соопшти Државната лотарија. 

„Инстант среќата до крајот на Пиво фест останува да им биде на  на дофат на сите посетители преку инстант лозовите: Среќни коцки кој нуди добивки до 1.000.000 денари; Подарок со можност за добивки до 1000 евра; 7ма Брзина со понуда на атрактивен автомобил ГОЛФ7; СМАЈЛИ за добивка скутер; ХОРОСКОП – експрес лоз кој за 20 денари нуди добивки до 30.000 денари; ТВИНГОМАНИЈА со понуда на 40 автомобили РЕНО ТВИНГО ТРЕНД и други лозови кои нудат парични добивки“, соопшти Државна лотарија.