Кучиња скитници каснаа луѓе во Кисела Вода и Карпош

Денеска (24.04.2023) во 04:30 часот во Полициската станица Кисела Вода, А.А.(35) од Скопје пријавил дека на ул.„Пржино“ бил каснат од куче скитник.

На 23.04.2023 во 15:30 часот во Полициската станица Карпош, А.Н.(32) од Скопје пријавила дека на ул.„Радика“ била касната од куче скитник.