Кумановските пожарникари гаснеа пожар во поранешниот хотел „Кристал“

ожар избувнал во просториии (соби) на поранешниот хотел „Кристал“. Пожарникарите го гаснеле пожарот од 21:30 до 22:30 часот со една екипа и едно противпожарно возило, информира денеска Регионалниот центар за управување со кризи Куманово.
Досега и во неколку наврати гореше објектот на поранешниот хотел „Кристал“, што се наоѓа во центарот на градот.

Поранешниот хотел „Кристал“ е еден од најрепрезентативните објекти во Куманово, кој е во стечај повеќе од деценија.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.