Ласовска и членки на ИК на ВМРО-ДПМНЕ го посетија Дом за стари лица

Во пресрет на новогодишните и божикните празници, претседателката на Унијата на жени на ВМРО – ДПМНЕ Благица Ласовска заедно со членките на ИК го посетија Домот за стари лица „Хотел Идила Терзиева“.

Тие се дружеа со штитениците згрижени во овој дом и разменија искрени желби за престојните празнични денови.