Лазаров: Затворена модуларната „болница“ до Инфективна, прокиснала и стигнала вода до струјата

Доктор Ненад Лазаров на Фејсбук напиша статус во кој вели дека модуларната болница во Скопје е затворена.

Тој додава дека истата прокиснала, а водата стигнала до струјата.

-Затворена модуларната „болница“ до Инфективна, прокиснала и стигнала вода до струја, стои во неговата објава.