„Лирски елегии” на Александар Трајковски најпродавана во продавницата на „Киндл”

„Лирски елегии” на македонскиот поет и лекар Александар Саша Трајковски најпродавана во продавницата на „Киндл” на најголемата е-платформа за продажба на книги „Амазон”.

Наградуваната збирка поезија „Лирски елегии” покрај својата македонска верзија со лектура на Христијан Аџиоски, конечно ја доби својата англиска „Lyric Elegies“ со превод и англиска лектура на Зорица Врчковска.