Луна доо Скопје: Паркингот зад „Луна парк“ нема да се наплаќа

Паркингот зад  „Луна парк“ не потпаѓа под зонско паркирање и нема да се наплаќа, соопштија денеска од Луна доо Скопје.
Паркиралиштата зад забавниот парк, се истакнува во соопштението, се бесплатни за сите граѓани.