М-НАВ доби нови директори по разрешувањето на Хамиди и Стаменковски

Илир Мемети доаѓа на местото на Фахрудин Хамиди. Смена има и кај вториот директор на М-НАВ.

На местото на Љубе Стаменковски доаѓа Милан Кораќ, кој е оперативен инженер техничар во М- НАВ.

Третиот директор според информациите не се менува. На таа позиција останува Хасим Деари, објави Телма телевизија.