Македонците станаа само „државјани“ онаму каде беа „државјани на Република Македонија“

Онаму каде пишуваше државјани на Република Македонија, денес пишува само “државјани“.

Не знаат како ни се вика народот или не смеат да пишат „Македонци“?

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.