„Македонија повторно горда“ денеска со митинзи во Василево, Босилово, Радовиш и Струмица

По повод претседателската кампања „Македонија повторно горда“ денеска ќе бидат одржани следните митинзи:

– Во Општина Василево во 16:00 часот пред ОК на ВМРО-ДПМНЕ Василево;

– Во Општина Босилово во 17:00 часот во с. Босилово до училиштето;

– Во Општина Радовиш во 18:30 часот пред Центар за култура;

– Во Општина Струмица во 20:30 часот на Градски плоштад.