,,Македонија повторно горда” – Трибина на тема ,,Национална безбедност”

Во Скопје во хотел Хилтон со почеток од 12:00 часот ќе се одржи втората трибина од циклусот за претставување на клучните точки од програмата „Македонија повторно горда“ на кандидатот за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова.

На трибината свое обраќање ќе има и професорката Гордана Сиљановска Давкова.

Во продолжение во живо можете да ја проследите трибината на тема „Национална безбедност“: