Македонски филм прогласен за победник во категоријата студентски филм на фестивал во Индија

Филмот на Максим Илкоски е прогласен за победник во категоријата студентски филм на фестивал во Индија.

-Прогласен за најдобар студентски филм!!! Вчера ве информирав дека филмот на Максим влегол во финале, и за нас беше чест и возбуда и мислевме дека тоа е тоа, номиниран ама ништо повеќе ни на сон. Денес доби информација дека неговиот филм на филмскиот фестивал во Индиј е прогласен за победник во категоријата студентски филм, многу сме радосни!!!, пишува во својата објава на социјалната мрежа на Фејсбук новинарот Јанко Илковски татко на Максим.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.