Манијак во Скопје: Се самозадоволувал пред малолетнички

Манијак си ги задоволил половите страсти пред две тринаесетгодишни девојчиња.

Според инфорамциите од Министерството за внатрешни работи, вчера околу 22 часот, на улицата Никола Парапунов во близина на фурната „Специјал“ во Карпош 4 манијак се задоволувал.

Одвартниот чин тој го извршил пред очите на две тринаесетгодишни девојчиња, а потоа избегал во непознат правец.

Полицијата работи на негово пронаоѓање.