Маркос Мартинез – лош боксер, уште полош актер

Лош боксер, уште полош актер

Спортот дефинитивно повеќе не се игра за навивачите, току за сосема некои други лица кои најмалку го сакаат спортот.

Доказ за тоа е следното видео од боксерски меч одржан во Монтевидео, помеѓу Маркос Мартинез и Браули Родригез.

Имено, Мартинез веројатно морал да падне во втората рунда од овој бокс-меч, па одлучи да изглуми нокаут, но тоа го стори, многу, многу лошо.

Лош боксер, уште полош актер.