Машки vs. женски оргазам – Кое чувство е подобро?

298

Многу жени се изненадени, па дури и завидливи, колку мажите се брзи во достигнувањето на своето задоволство.

Сепак, мажите ќе им „префрлат“ дека тие можат да достигнат оргазам неколкпати за време на еден сексуален чин.

Како и секоја машко-женска дебата, така и оваа изгледа нема крај.

Па, ако отсекогаш ве интересирало дали машкиот или женскиот оргазам е позадоволувачко чувство, задолжително изгледајте го објаснувањето во видеото:

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.