Мажите откриваат: Кои работи во сексот се убедливо најважни?

439

Постојат неколку работи кои им се убедливо најважни на мажите:

1. Жена од иницијатива

Мажите не сакаат самите да ја одработат целата работа и обожаваат кога жените преземаат иницијатива и кога знаат што точно сакаат. Незаинтересираноста е одбивна.


2. Движење на телото

Вкочанетоста и срамежливоста не се дозволени. Сензуалноста, од друга страна е и повеќе од пожелна. Вклучете го целото ваше тело и имајте љубопитни прсти.


3. Поглед кој мами

Гледајте директно во очи и одмерувајте го неговото тело. Контактот со очите е дефинитивно работа која секој маж ја сака.


4. Свежа депилација или секси долна облека

И едното и другото, но тоа не значи дека треба сè да биде перфектно. Страста не бира.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.