Меѓународниот ден на Ромите неработен за граѓаните од ромската заедница

84

Од Министерството им го честитаат Меѓународниот ден на Ромите на припадниците на ромската заедница во Република Македонија.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.