Меланија Трамп има четири години постар полубрат: Требало да биде абортиран, но неговата мајка не прифатила такво нешто!

Пред осум години светот дозна дека Меланија Трамп има четири години постар полубрат Денис Цигелњак. Еве зошто се крие.

Трамп-манијата отсекогаш го привлекувала вниманието на медиумите и јавноста. Многумина знаат дека таа има постара сестра Инес, но дали знаевте дека поранешната прва дама на САД има полубрат?

Имено, во 2016 година, во магазинот GQ беше објавено дека Меланија има четири години постар полубрат Денис Цигелњак, кого нивниот татко Виктор Кнавс не сака да го признае, туку плаќал алиментација за него со судска одлука додека тој стане полнолетен.

Виктор го имаше Денис со својата поранешна девојка, со која раскина кога дозна за нејзината бременост. Иако никогаш не го признал синот, судот утврдил дека ќе плаќа алиментација додека не наполни 18 години бидејќи ДНК тестот потврдил дека тој е таткото на Денис.

По тој напис, локалната словенечка телевизија го контактираше Денис, кој живее во поранешниот рударски град Храстник, на околу еден час од Љубљана. Потоа открил дека и покрај тоа што никогаш не ги запознал татко си и полусестрите, никогаш ништо не пропуштил.

– Мајка ми, тетките и нивните семејства ми дадоа се, но тоа не значи дека не сакав да го запознам татко ми, рече тој.

Виктор Кнавс побарал од неговата мајка Марија да го абортира детето.

-Мајка ми не се согласуваше со тоа, сакаше да ме задржи. Таа беше разочарана и не сакаше ништо од него, но баба ми ја убеди да бара алиментација, рече тој.

Потоа изјавил дека би сакал да ги запознае татко му и полусестрите, но тоа не се случи.