Мијалков испратен во куќен притвор

По појавувањето во Обвинителството каде му било врачено Решение за определена мерка куќен притвор Сашо Мијалков во придружба со полиција е испратен во домашен притвор.

Основниот кривичен суд – Скопје со Решение на обвинетиот Сашо Мијалков му определи мерка куќен притвор и 24 часовен видео и аудио надзор.