Мицкоски: Македонската економија турната колена

28

Македонската економија е во рецесија, буквално е на колена, разурната, тешко се стопанисува, тешко се остварува приход. Нема развој, ниту пак има било каков план за развој и сето тоа е така поради погрешните политики на СДСМ и Зоран Заев.

Посета на МИК Свети Николе. Успешна компанија која заслужува поголема поддршка од државата. Домашното стопанство треба да биде моторот на македонската економија која сега е во рецесија. Овие компании кои сега опстојуваат и обезбедуваат егзистенција за многу семејства во исклучително тешки услови, ја заслужуваат нашата почит.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.