Македонија

Мицкоски на средба со Пленковиќ: Македонија има капацитети, а ВМРО-ДПМНЕ енергија за големи работи за нашите граѓани и за нашата држава

Мицкоски на средба со Пленковиќ: Македонија има капацитети, а ВМРО-ДПМНЕ енергија за големи работи за нашите граѓани и за нашата држава

Одлична и пријателска средба со хрватскиот премиер и лидер на ХДЗ, Андрија Пленковиќ. Потврдено пријателството и заемната поддршка. Македонија има капацитети, а ВМРО-ДПМНЕ енергија за големи работи за нашите граѓани и за нашата држава, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил.