Мицкоски со апел: Да бидеме хумани и да му помогнеме на Лео!

Овој пат зборувам како родител и обичен граѓанин. Правото на живот е загарантирано за секого. Ако институциите не можат да го решат проблемот со малиот Лео тогаш ние како граѓани да се вклучиме, да бидеме хумани и да помогнеме! Да му помогнеме на Лео. Затоа ве повикувам сите да донираме, објави Мицкоски на Фејсбук.