Мицкоски традиционално на Св. Наум на Попова Шапка

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук пишува дека денеска бил во посета на македонскиот бисер Шапка, по повод христијанскиот празник Св.Наум.

Од таму тој сподели фотографии на својот Фејсбук профил.

Традиционално на Св. Наум на македонскиот бисер Шапка. За многу години и честит празник, стои во неговиот пост на Фејсбук.