Мицкоски вечерва со интервју на МТВ

Вечерва во 20:15 на МРТ1, прво интервју на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Кристијан Мицкоски, по неговиот избор за лидер на партијата. МТВ- домаќин, гости- новинари од националните телевизии.