Мицкоски во Конче, Радовиш и Струмица, носителите на листи со низа средби

19

-Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети Општина Конче во 17:00 часот, Општина Радовиш во 18:30 часот, Општина Струмица во 20:30 часот.

-Носител на ИЕ 1, проф. д-р. Гордана Силјановска Давкова во 13:00 часот ќе даде изјава на Боемска улица.

Во 20:00 часот предвидено е Трибина позади Филхармонија.

-Носител на ИЕ 2, Владо Мисајловски, во 12:00 часот Блага Вода населено место Стопански двор, Волково, при што е предвидено да биде дадена изјава за медиуми.

– Носител на ИЕ 6, Дафина Стојаноска, во Гостивар 13:00 часот ќе оствари средба со турчинки во Качамаку и УЖ, по завршување на средбата предвидена е изјава за медиуми.

Во 18:00 часот ќе ја посети МК Циглана и ќе оствари средба со граѓани. По средбата е предвидено изјава за медиуми.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.