Мицкоски во Oпштина Конче во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“

Денеска со почеток во 13:00 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на Oпштина Конче, Златко Ристов во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“, ќе присуствуваат на увид во градежни активности за изградба на канализација и јавни површини во Oпштина Конче.

Настанот ќе може да го проследите во живо: