Mигранти од Непал приведени во Македонија, сакале нелегално да влезат во Грци

На 10.04.2024 во 10:30 часот, полициски службеници од Полициската станица за граничен премин и граничен надзор Богородица привеле седум лица мигранти од Непал, кои се обиделе нелегално да ја преминат државната граница од Република Македонија кон Република Грција.

По документирање на случајот ќе следува соодветен поднесок.